Din nya tvättritual
Idag har ordet tvätta fått en negativ betoning och upplevs av många som ett jobbigt och tidskrävande måste. Detta är en tråkig vana som vi vill ändra på!
Eftersom  tid är en bristvara för många av oss gäller det att ta vara på den på rätt sätt. Genom att tillämpa en helt ny Tvättritual med Laundry Society får du rätt verktyg till att spara tid, bevara dina textilier längre och samtidigt ta vara på miljön. Bli inspirerad och få en rofylld och avslappnande stund med tvätten!

Förbered din tvättmaskin:
Förbered helst din tvättmaskin genom att köra ett 60-graders program med 1/3 av vår tvättmaskinsrengöring Clean Machine No. 71 i tom maskin, dvs inga textilier får gå med. Nu är din tvättmaskin ren, redo att användas.

Skilj på våttvätt och torrtvätt:
• Våttvätt tvättas med vatten och tvättmedel i maskin eller för hand.
• Torrtvätt behandlas enkelt och snabbt med våra Tvättsprayer.

Våttvätta:

Förbehandla fläckar med Stain Away No 72. Täck fläcken med Stain Away No. 72 och gnugga varsamt med vår fläckborste Stain brush eller med fingrarna. Töm fickor och stäng dragkedjor. Använd tvättpåsar för att skydda kläder från att skada varandra under tvättningen. Ett bra sätt att slippa hål i T-shirts. Välj ut de kläder som ska tvättas tillsammans utefter färg, material och tvättgrader. Välj lämpligt tvättmedel, Delicate wash No. 203 för fintvätt, stickat, stretch, ull,silke etc och Cotton & Linen wash No.204 för linne, bomull och annat tåligt material. Välj och kör ett tvättprogram, häng upp och lufttorka kläderna om inget annat anges. Vill du tillsätta mer mjukhet eller ta bort statisk elektricitet, så ge 4-6 spray till kläderna eller textilmaterialet med vår Tvättspray Fresh Linen No. 503.

Din nya tvättritual

Torrtvätta:
När ditt plagg har använts men inte är smutsigt, kan du enkelt fräscha upp dem med våra Tvättsprayer. Effektivt uppfräschande och lätt rengörande. Häng upp kläderna på en galge eller tvättlina. 4-6 spray jämnt fördelat över plagget. Nu är de klara att användas igen. Torrtvätta är även utmärkt till kuddar, gardiner, filar etc som du vill fräscha upp. Ett snabbt och enkelt sätt när maskintvätt inte är nödvändig eller om man har ont om tid och ändå vill känna att plagget är fräscht. Tvättsprayerna utgör  kärnan i din nya tvättritual som ger dig en hållbar garderob, hållbar miljö och mindre stress i vardagen. # vardag

Vika tvätten:
Sätt gärna på en av våra rekommenderade låtlistor och njut av en stund för dig själv omgiven av dofterna från din rena, sköna tvätt. Bli mindful för en stund och låt annat få vänta medan du känner dig tillfreds av att vårda dina plagg. Vik långsamt, var i stunden och låt dofterna få stimulera dina sinnen för ett ögonblick.

Din nya tvättritual, Laundry Society – Ett nytt sätt att tänka tvätt