Gör rent dina skor & sneakers med sneakerstvätt

För att ta hand om dina skor på bästa sätt finns det några bra knep vi gärna vill dela med oss av . Vi tycker att man skall låta skorna vila mellan användningarna för att skon skall hinna torka innan den används igen, en fot som hålls instängd i en sko en hel dag kan producera hela 1 deciliter svett.
Laundry Society tagit fram en produkt som heter Tvättspray Odour Neutralizer No 502 som är special-framtagen  för att kapsla in och förgöra dålig doft som kan uppkomma i tex skor. gör såhär: spraya 2-3 spray i skon och låt torka, när skon är torr är det bara att fortsätta använda skon som vanligt.

Rena skor är ett väldigt bra sätt att minnska slitage,
Laundry Society har därför skapat vår Sneakers Cleaner No 101, skapad för att snabbt ska kunna snygga upp och rengöra dina Sneakers på utsidan.Spraya runt om din sko och torka av med trasa eller papper. Klart! 

Du får en renare sko på några minuter och får en ny skyddande yta som gör att din sko klarar slitage bättre och får ett längre liv. Om du har smuts i sömmar eller andra ojämnheter på din sko så kan du gnugga med vår Stain Brush för att få rent innan du torkar av med torr trasa. Produkten är vattenbaserad och milt formulerad på egen förtvålning av olivolja och är därmed helt naturlig och nedbrytbar.
Tips för att förlänga livet på dina skor

  • Varva mellan olika skor
  • Låt skorna torka mellan användningarna
  • Använd skoblock
  • Håll skorna rena
  • Använd skoprodukter av hög kvalitet
Filtrera nedan:
Visar 1-2 av 2 artiklar
Tvättspray Teawood No. 502
159 kr
KÖP NU
Sneakerstvätt – Sneakers Cleaner No. 101
89 kr
KÖP NU
Logga in