Tvättspray för bättre klädvård

Vår idé är att spraya mer och tvätta mindre. Med Tvättsprayer får du funktioner som enklare linnevatten inte bidrar med.
Funktioner som fås vid tvätt, därav namnet Tvättspray. Plaggen får ökad livsländ och bibehåller sin form.

Kolla in vårt utbud av Tvättsprayer med sina olika funktioner och vilka material dom anpassats för.
Tvättspraya och spara plagget, planeten och tiden.

Filtrera nedan:
Visar 1-4 av 4 artiklar
Tvättspray Teawood No. 502
159 kr
KÖP NU
Tvättspray Fresh Linen No. 503
159 kr
KÖP NU
Tvättspray Wild Lavender No. 504
159 kr
KÖP NU
Tvättspray True Denim No. 501
159 kr
KÖP NU
Tvättspray – Snabbtvätt.
Spray är ett modernt och smart sätt att fräscha upp plagg på några minuter.
Äntligen finns det vi tidigare trott varit omöjligt; Tvättspray! Idén föddes när vi började inse vikten av att undvika tvätt av jeans. Att låta jeansen slitas in snyggt och värdigt är en skön tanke. Men det finns även en tanke på att jeansen blir ofräscha när dom inte tvättas. Med Laundry Society´s True Denim No 501 kan du fräscha upp dina jeans med spray utan att utsätta dom för tvätt i maskin.
Alla plagg hinner inte tvättas, alla plagg behöver inte tvättas, andra plagg ska inte tvättas. Men alla plagg behöver fräschas upp. Ett favoritplagg kanske inte hinner till tvätten förrän man vill använda det igen. Räddaren i nöden heter Tvättspray! Vi vill därför att du ska upptäcka Laundry Society’s funktionella sprayer. Alla våra Tvättsprayer har funktioner, som t ex neutraliserande av oönskad lukt, en annan spray har mjukgörande och antistatisk effekt. Tvättspray är perfekt även till kavajer, jackor, jeans, stickat, skor, yogamattor och träningskläder. Spraya jämnt över ditt plagg och låt det luftas medan din spray fräschar upp plagget.Tvättspray funkar lite som torrschampot gör för håret, så nu kan du hoppa över en vanlig tvätt och använda tvättspray istället.
Gör din garderob mer hållbar. Förläng livet och behåll plaggen fina mycket längre genom att minimera antalet tvättar. Tvättspray används med fördel även på möbler, gardiner, filtar och kuddar. Hur ofta vill man inte fräscha upp kuddarna i soffan? Eller ge gardinerna en ny fräschör?  Våra dofter är unika för oss och speciellt framtagna i ett samarbete mellan Grasse i Frankrike och Sverige. Inte undra på att dofterna är helt underbara. Våra produkter är plantbaserade och innehåller till stor del naturliga råvaror. Produkterna tillverkas i Sverige.

Logga in