Laundry Society's filosofi

Ett nytt sätt att tänka tvätt.
Laundry Society är ett helt nytt sätt att tänka tvätt. Ett uppvaknande och förändring i hur vi tar hand om vår tvätt, miljö och våra textilers kvalitéer.

En ny värld av klädvård.
Vi har skapat Laundry Societys sortiment utifrån tanken på att kläder och andra textilier ska behandlas efter sina behov. De ska behandlas på olika sätt och många gånger behöver de inte ens gå med i tvättmaskinen. De kan istället spraytvättas  med våra funktionella tvättsprayer. Får en fläck på sitt plagg behöver man inte längre fylla en hel maskin som tvättas med fläckbehandlande tvättmedel.

Med miljön i tankarna.

Vår idé bygger på att tvätta sällan och fräscha upp oftare. Då sparar man på textilierna, miljön, använder mindre energi och släpper ut betydligt mindre andel kemikalier i naturen än om man tvättar slentrianmässigt.Vi ställer höga krav på råvaror och kontrollerar dess ursprung. Våra produkter består till stor del av naturliga råvaror.

Dessutom sparar man på vårt värdefulla vatten genom att fräscha plaggen istället för att tvätta. Läs om hur vi arbetar med de globala målen här.
Laundry Society är ett levande varumärke som kan komma att ändra innehåll om viktig information framkommer om råvaror som tidigare inte varit känt.

Ett förenat tankesätt.Laundry Society vill förena modernt och gammalt tänkande på samma gång. Vi har tittat på hur man skötte sin klädvård förr, där man tog mer tid på att vårda kläder vilket vi tycker är lika viktigt idag. Att skänka lite kärlek och omvårdnad till sina favoritplagg. Tänka att man ska leva i dom.

Ta vara på tiden.
Sätt på en av våra musiklistor och sätt igång och spendera tid med din klädvård.Tid är en bristvara för många idag. Här bidrar våra smarta och tidsbesparande tvättsprayer till en enklare vardag.

Logga in