Känner du till de globala målen? För oss är det viktigt att kunna vara med och bidra till en hållbar utveckling i världen. Följ oss och ta del av hur vi jobbar för en gladare planet och påverkar globala målen med våra produkter!

Du bidrar till en bättre miljö och hjälper till med tre av de globala målen genom att använda dig av Laundry Society tvättfilosofi. United Nations Development Program, UNDP, har satt upp de globala målen för ett enkelt sätt att bidra till en välmående planet. Med Laundry Society´s produkter och tvättfilosofi bidrar du till att fullfölja följande mål:

Mål 6: Rent vatten och sanitet
Genom att använda våra Tvättsprayer så sparar man upp till 118 liter rent vatten per flaska Tvättspray som annars skulle gått igenom din tvättmaskin.

Läs mer om Mål 6:

Mål 7: Hållbar energi för alla
Genom att använda Tvättsprayer, tvättar man mer sällan och sparar på så sätt energi. Genom att använda Clean Machine så förlänger du livstiden på din tvättmaskin.

Läs mer om Mål 7:

Mål 12: Hållbar konsumtion och produktion
Använd dina plagg längre. Ta hand om dom varsamt och vårda dina plagg. Denna insats minskar på överproduktion och överkonsumtion.

Läs mer om Mål 12: