Tvätta jeans

Tvätta jeans – Jeans ska inte tvättas så ofta. Selvage denim ska undvika tvätt överhuvudtaget.
Varför ska man inte tvätta jeans och hur gör man då när ens favorit jeans börjar kännas ofräsha?
Nu finns äntligen en tvättspray lösning för att slippa tvätta dina brallor i maskin och samtidigt behålla otvättade looken.
Laundry Society har utvecklat en Tvättspray för att fräscha upp dina denim kläder utan att behöva tvätta i maskin. Tvättspray No 501 är speciellt framtagen för användas till alla typer av denim.

Doften är både mjuk och grov på samma gång och påminner om slitstyrkan man hittar i jeansmaterial men ger inte känslan av nytvättat. Och det är lite av grejen. Eftersom dina jeans inte är nytvättade vill du heller inte ha en sådan doft på. Tvättspray Denim No 501 har an antibakteriell funktion för att ta död på bakterier som kan orsaka mindre god doft. Dessutom sätter vi vår denim doft på tyget och du kan känna dig fräsch i dina jeans igen även om det gått 2 år som dom inte fått en tvätt på.
Häng upp dina jeans spraya med Tvättspray Denim No 501. Redo för använd igen inom ett par minuter igen. Snabbt, säkert och enkelt.

Torrtvätta Jeans:
Tvättspray ligger i linje med hur jeansföretagen arbetar.
Selvage denim med en vävning av vit och blå tråd enligt en viss struktur. Det blir ett väldigt snyggt slitstarkt material, jeans är ju är väldigt tåligt. När man tvättar sina jeans första gången så blöder den blå trådens färg över på den vita tråden och jeansens karaktäristiska utseende tonas ner. Vid fortsatt tvättande försämras look och slitstyrka ytterligare. Jeansföretag, värda sitt namn, rekommenderar dig att låta jeansen förbli otvättade och se det schyssta i att låta sina jeans slitas in och bli följsamma. Med Tvättspray denom No 501 blir dina jeans personliga. Det är lite som att gå in sina skor.

Tvättspray – Antiseptic Denim No 501

Tvätta Jeans

Laundry Society – Ett nytt sätt att tänka tvätt